Carin Bräck

• manusworkshop
• från noll till färdig film
• regiövningar
• gör film med små medel

 

E-mail:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hej, jag heter Carin Bräck och min första dröm var att bli skådespelare. Sagt och gjort, jag utbildade mig vid scenstudion i Stockholm under åren 82-84. När barnen kom blev det allt svårare att arbeta kvällstid så då gled jag över på skrivande och gick Skurups skrivarlinje åren 92-94. Där började jag skriva manus. Efter att ha arbetat som manusförfattare i ganska många år (bl a på såpan Vita Lögner) började jag även regissera mina egna filmer.

Jag har gjort ett femtontal kortfilmer de senaste åren, många både visade och prisbelönta utomlands och i Sverige. Jag arbetar dessutom som lärare på Skurups folkhögskola sen många år, dels på skrivarlinjen där jag varje år har en manusworkshop, och dels på filmlinjen. 

Jag kan erbjuda en 4-5 dagars manusworkshop med skrivövningar konstruerade för att förstå hur man jobbar med miljö, karaktär, dialog, undertext och dramaturgi. Fyradagarsvarianten kostar 15 000 på faktura.

Jag kan också leda längre projekt där manusworkshopen är del ett och vi sen går vidare till produktion av manus som skrivits under workshopen.

Jag kan också skräddarsy undervisning utifrån skolans egna behov och önskemål.

Eftersom många av mina kortfilmer gjorts utan pengar eller med en minimal budget har jag utvecklat en speciell talang för att hitta billiga lösningar. 

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Film i Skåne
Elis NIlssons väg 12
271 39 Ystad

Malmökontoret
Friisgatan 19 B (OBS! endast besöksadress)

KONTAKTA OSS

FILM I SKÅNE PÅ FACEBOOK

filmiskane logo neg h180

Upp