Tommy Lindholm

• filmanalys
• filmföreläsningar
• praktiska filmworkshops
• Skapande-skola & fortbildning i Ystad Studios Film Camp

 

Jag heter Tommy Lindholm och har arbetat som film/mediepedagog de senaste 20 åren, först i Göteborg och Film i Väst, under de senaste 10 åren med Malmö som utgångspunkt. Jag har varit ordförande samt arbetat som film/mediepedag i Film i Skåne och de senaste nio åren har jag arbetat på Malmö högskola där jag huvudsakligen undervisat inom genusvetenskap, medie- och kommunikationsvetenskap samt kulturvetenskap, hela tiden med de rörliga bilderna (film, tv, datorspel) i centrum. Jag har också undervisat på lärarutbildningarna i Göteborg och Malmö, Konsthögskolan i Malmö samt folkhögskolor.

Jag arbetar också också med manusskrivande och -utveckling och har även under våren 2007 haft ett filmprogram, Filmhörnan, i den lokala tv-kanalen i Malmö, TVMalmö. Jag har skrivit om film i ca 25 år och är medlem i Svenska Filmkritikerförbundet.

Jag har stor erfarenhet av att planera och hålla i samtal, föreläsningar och workshops kring olika aspekter av den rörliga bildvärlden, både teoretiskt och praktiskt.

Hör gärna av dig direkt till mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon 040-611 51 97 eller 070-679 26 25

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Mer i denna kategori: « Carin Bräck

Film i Skåne
Elis NIlssons väg 12
271 39 Ystad

Malmökontoret
Friisgatan 19 B (OBS! endast besöksadress)

KONTAKTA OSS

FILM I SKÅNE PÅ FACEBOOK

filmiskane logo neg h180

Upp