onsdag 6 april 2016

Filmläger 2016 - Kulturkampen - anmälan är öppen!

Flyer_2016-01

Vill du pröva på att göra film? Eller drömmer du om att bli skådespelare? Anmäl dig till Kulturkampen 2016, Skånes största filmläger. Lägret äger rum i Ystad mellan den 17- 23 juni och är öppet för ungdomar mellan 13-19 år boende i Skåne .

Under en veckas tid bor en som deltagare på vandrarhem tillsammans med andra ungdomar. På dagarna gör vi film tillsammans i olika team som själva producerar filmer från ax till limpa. Filmandet varvas med olika övningar i allt ifrån skådespeleri och filmregi till manusskrivande och redigering. Kvällarna är fyllda av aktiviteter då vi kan umgås, leka och lära känna varandra bättre. Lägret avslutas med en gala då alla filmer som producerats på lägret visas på stor duk.

Lokalerna är Ystad studios där bland annat Wallanderfilmerna spelats in. Deltagarna får tillgång till egna produktionsrum, ljud- och videoutrustning samt professionell handledning av våra trevliga filmpedagoger. Allting utgår från vad deltagarna själva vill göra för typ av film; komedi, musikvideo, spänning, skräck eller vad som helst man är intresserad av.

Vi som arrangerar lägret är intresserade av din personliga berättelse och har därför valt temat ”Min historia”. Vad finns det för händelser och intryck som påverkat dig som person? Har du något särskilt intresse eller något som gör dig extra inspirerad?

Lägret är öppet för alla oavsett om man prövat på att göra film tidigare eller inte, huvudsaken är att man är nyfiken på film.

I anmälningsavgiften ingår husrum och mat för hela veckan.

Väl mött i Ystad!

 

För vem: Filmintresserade ungdomar mellan 13-19 år bosatta i Skåne

Plats: Ystad Studios

Sista anmälningsdag: 15 maj


Kontakt: Tobias Lohse, ABF Skåne, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Jeanette Schjerva, Film i Skåne, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Lägret anordnas den 17-23:e juni och är ett samarbete mellan ABF och Film i Skåne.

 

Pdf: Filmlägerinbjudan2016.pdf

Flyer: Flyer_2016-01.jpg

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Film i Skåne
Elis NIlssons väg 12
271 39 Ystad

Malmökontoret
Friisgatan 19 B (OBS! endast besöksadress)

KONTAKTA OSS

FILM I SKÅNE PÅ FACEBOOK

filmiskane logo neg h180

Upp