onsdag 30 januari 2019

Projektledarassistent till Pixel Skånes Filmfestival

Logotype Pixel 2019 Logotype Pixel 2019

I rollen som projektledarassistent förväntas du vara med och utforma Pixel 2019. Rollen är flexibel, och du förväntas hjälpa till med allt från högt till lågt som projektledarens / festivalchefens högra hand. Ena dagen kanske du gör layout eller skriver ett pressmeddelande, nästa jagar du sponsorer eller skickar ut information till våra filmare. Det är viktigt att du kan ha flexibla arbetstider inför deadlines och genomförande.

Kvalifikationer
Som person är du social, nyfiken, självgående, noggrann och stresstålig. Du har en problemlösande inställning, och tycker om att befinna dig i växlande sociala miljöer. Du har utbildning eller erfarenhet inom planering och koordinering av projekt. Du tycker om och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Du har goda kunskaper i grundläggande Indesign (skicka gärna med ett arbetsprov). Ett stort intresse för film och kulturbranschen i övrigt ser vi som en självklarhet!

Arbetsuppgifter i korthet
Du kommer arbeta med planering, koordinering och genomförande av festivalen, producera material för webb och tryck, hålla kontakt med samarbetspartners och sponsorer samt genomföra administrativa uppgifter. Viss arbetsledning kan förekomma. Stora delar av arbetet görs i nära samarbete med projektledaren, men vi ser mer än gärna att du kommer med egen input och roliga idéer för hur festivalen ska utvecklas.


Ansökan
Skicka din ansökan senast den 10 februari, märkt med ”Projektledarassistent” i ämnesraden. Pga kort ansökningsperiod och snar start, sker urval löpande. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Arbetsgivare:Film i Skåne
Anställningsform:Projektanställning, heltid
Tillträde:4 mars (anställning till 3 maj)
Ort:Tjänsten är förlagd i Ystad
Kontaktperson:Lena Ek, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.0731 523 549
Ansök senast: 2019-02-10

Ansökan sker via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Pixel Skånes Filmfestival är en regional kortfilmsfestival som vänder sig till alla filmskapare i Skåne – både som deltagare och som besökare. För oss är det viktigt att vara en mötesplats för filmskapare i regionen – såväl oetablerade som etablerade. Pixels filmprogram är indelat i olika tävlingssektioner och är en uttagningsfestival till den nationella Novemberfestivalen. För de allra yngsta filmskaparna finns Pixel Junior, som riktar sig till alla under 16 år. Vi ser det som en lika viktig del som det större tävlingsmomentet och jobbar för att alla ska få synas och höras hos oss. Festivalen startade år 1996 och har sedan dess vuxit i både anseende och storlek. Från att ha varit en festival för unga oetablerade filmskapare är Pixel idag en festival både för nya talanger och för den mer etablerade branschen. Festivalen 2019 kommer äga rum i Ystad den 27 april.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Film i Skåne AB är en regional filmorganisation vars uppdrag är att främja filmverksamhet i Skåne samt att öka tillväxten i Skåne genom filmproduktion. Detta sker genom konsultation inom filmpedagogik, visning och filmproduktion, samproduktion av filmkulturella arrangemang, investering i filmproduktion, drift och uthyrning av Ystad Studios samt filmkommissionsarbete genom Southern Sweden Film Commission. Film i Skåne AB ägs, tillsammans med systerbolagen Event in Skåne AB, Invest in Skåne AB och Tourism in Skåne AB av Business Region Skåne AB. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Film i Skåne
Elis NIlssons väg 12
271 39 Ystad

Malmökontoret
Friisgatan 19 B (OBS! endast besöksadress)

KONTAKTA OSS

FILM I SKÅNE PÅ FACEBOOK

filmiskane logo neg h180

Upp