Hoppa till huvudinnehåll
Utlysning. Bergmanveckans  talangdagar2022 Sedan 2009 har Film på Gotland, Filmregionerna och Bergmancenter arrangerat Bergmanveckans talangdagar parallellt med Bergmanveckan på Fårö. Talangdagarna är en arena för talangutveckling med ambitionen att skapa en kreativ mötesplats för filmare som kommit en bit på väg. 

Bergmanveckans Talangdagar 2022

Talangutveckling

Bergmanveckans talangdagar

Sedan 2009 har Film på Gotland, Filmregionerna och Bergmancenter arrangerat Bergmanveckans talangdagar parallellt med Bergmanveckan på Fårö. Talangdagarna är en arena för talangutveckling med ambitionen att skapa en kreativ mötesplats för filmare som kommit en bit på väg.

Anmäl dig till talangdagaran på Fårö 28/6-2/7!

Film i Skåne har möjligheten att skicka en filmtalang till Fårö!

Deadline för anmälan är: 24/5 2022

Deltagare på Bergmanveckans talangdagar erbjuds ett axplock ur Bergmanveckans program, exklusiva möten med Bergmanveckans gäster, tid för samvaro och erfarenhetsutbyte samt skapande övningar i Fårös fantastiska landskap. 2022 kommer talangerna bland andra exklusivt möta Ruben Östlund, Ari Aster samt Ewa Fröling vilka kommer att dela med sig av liv och erfarenheter.

Ni talanger bor på och utgår från Sudersand som ligger på nordöstra Fårö vid en av Gotlands vackraste stränder. Ni får logi i fembäddsstuga (självhushåll), en enklare måltid måndag kväll, hyrcykel, medlemskap i festivalen och biljetter till samtliga arrangemang som står i programmet samt lokala transporter. Egna sänglinnen och handdukar medtages, eller hyrs på egen bekostnad. Städning av stugan görs av deltagarna inför avresan.

Arrangörerna rekommenderar alla att resa med färjorna som går vid 10-tiden från Nynäshamn och Oskarshamn den 27/6. De hjälper till och ordnar transport för alla från Visby till Fårö. Använder man andra tider får man själv ta sig till Fårö. Programmet avslutas på lördagskvällen. Utcheckning och hemfärd sker på söndag morgon.

Anmäl dig här!

There was some issue with your form submit

In order to successfully submit, you need to do the following