Hoppa till huvudinnehåll
Logotype biolabb

Biolabb #2 - Save the date 9-10 september 2021

Tillsammansskap, lyckade publikstrategier och europeisk utblick

Utifrån samlade önskemål från vårens Biolabb #1 bjuder vi nu in till Biolabb #2 under två förmiddagar.

Biolabbets inledande förmiddag tillbringar vi tillsammans med inbjudna gäster som bjuder på sina erfarenheter kring kreativa publikstrategier och kommunikation. Samt sätter Sverige i ett europeiskt sammanhang. Därefter följer en förmiddag i digitala grupprum där du tillsammans med branschkollegor diskuterar och delar erfarenheter utifrån givna frågeställningar.

Vi är många som tagit fasta på det älskvärda begreppet Biografkonstnär sedan Biolabb #1. Samt påtalat vinsten och behovet av att arbeta tillsammans framåt oavsett roll, storlek och geografisk position. Så kom och skapa Tillsammansskap för ett levande och kreativt biografrum! 

Upplägg:
9 september kl.09-11.30 – Inspiration från inbjudna gäster
10 september kl.09-12.00 – Diskussion tillsammans med branschkollegor

Deltagandet är gratis och öppet för samtliga biografer och verksamheter som visar film, men även för dig som arbetar med distribution.

Föranmälan krävs – anmäl dig här

 

Vad är Biolabb?
Det är en plats för att ta del av kreativa modeller och tillsammans med kollegor knåda branschgemensamma utmaningar. Under året planeras två webbinarier, och under senhösten ett fysiskt 2-dagarslabb för att dyka ytterligare på djupet.

Biolabb är till för att lära av varandra – tillsammans. Få input från inspirerande och tankeväckande gäster, dela med sig och ta del av reflektioner och erfarenheter. Labben söker perspektiv och nya grepp men också svar, konkreta modeller och strukturer som kan prövas i era verksamheter. Låt samtalen börja!

Biolabb arrangeras av Filmregionerna genom Film i Skåne, Film i Sörmland och Region Stockholms Filmkonsulenter.