Hoppa till huvudinnehåll
biolabb

Biolabb #3 - från idé till verkstad

Visning

Biolabb #3 kommer att fokusera på konkreta projekt för att utveckla biografen och vill ha ett case från just din verksamhet! Labbet äger rum under Göteborgs Filmfestival 2022.
 

Hur vill du vässa verksamheten? Vilka utmaningar har din biograf som du ser behov av att utveckla vidare? Har du behov av att förstå din publik bättre? Är din foajé inte tillräckligt inbjudande? Lockar du inte de målgrupper du vill nå? Skulle du vilja dela med dig av din utmaning? Skulle du vilja dela med dig av din erfarenhet och kompetens?

Ansök till Biolabb med ett case från din verksamhet och gå på djupet kring biografens utvecklingspotential tillsammans med andra verksamheter, kollegor och gäster från hela landet. Beskriv din utmaning enkelt men konkret på max en A4-sida. Bifoga också en kort bakgrund om din verksamhet och din vision framåt.
Av de case vi får in kommer ett antal väljas ut där vi ser att vi kan hjälpas åt att hitta vägar framåt. Biolabb kommer sedan para ihop de deltagare vi tror kan få mest nytta av varandra, och hitta passande spetskompetenser att bjuda in som inspiration. Hjälp dina biografkonstnärskollegor och lär av varandra!

Deadline för ansökan 3 december
De case som blivit utvalda kommer ha en digital förberedande träff 16 december 09.00 – 12.00
Ansökan och frågor: biolabb@filmiskane.se


Biolabb #3

När: 29 januari – 30 januari (lunch-lunch)
Var: Göteborg
Hur: Fysisk träff
Deltagandet är kostnadsfritt