Hoppa till huvudinnehåll

Biolabb #5 – Utvecklingsforum för biografer 28-30 juni

Biolabb är ett utvecklingsforum för biografer. I labbform vrider och vänder vi gemensamt på utmaningar och stöttar varandra i verksamhetsutvecklingen.

Sök till Biolabb #5 med ett case från din verksamhet och gå på djupet kring biografens utvecklingspotential tillsammans med andra verksamheter, kollegor och inbjudna gäster på Fårö under ett par dagar av årets Bergmanvecka. Du söker med en utmaning som du beskriver enkelt men konkret på max en A4. Bifoga också en kort bakgrund om din verksamhet och din vision framåt. Inget case är för litet, så sök!

Vi tar emot ansökningar och beviljar plats löpande men dock senast den 25 maj! 
Ansökan och frågor: ulf.slotte@regionstockholm.se

Genomförande 
När: 28 juni – 30 juni (ankomst kväll 27 juni) 
Var: Fårö på Gotland under Bergmanveckan 
Hur: Fysisk träff

Deltagande och boende är kostnadsfritt. Resebidrag finns för deltagande biografer.

 

okänt.png


Biolabb är en innovations-och utvecklingsplattform som riktar sig till landets biografer och visningsaktörer. En plats för att ta del av kreativa modeller och tillsammans med kollegor knåda branschgemensamma utmaningar. Biolabb är till för att lära av varandra – tillsammans. Få input från inspirerande och tankeväckande gäster, dela med sig och ta del av reflektioner och erfarenheter. Labben söker perspektiv och nya grepp men också svar, konkreta modeller och strukturer som kan prövas i era verksamheter. Låt samtalen börja!

Biolabb#5 arrangeras av Filmregionerna genom Filmkonsulenterna Region Stockholm, Region Gävleborg (Kultur och Film) och Film på Gotland i samarbete med Bergmancenter som arrangerar Bergmanveckan på Fårö.