Hoppa till huvudinnehåll
Bild från Blekinge skärgård

Carl Film Forum 19 november

Produktion

Vi välkomnar dig till Carl Film Forum fredagen den 19 november! Forumet sker som fysiskt evenemang på World Trade Center i Karlskrona men är även möjligt att följa digitalt på distans. 

 Carl Film Forum arrangeras för femte året i rad i Karlskrona och är plattformen där filmbransch och politiken möts för att diskutera relevanta ämnen som utvecklar filmen som näring i södra Sverige såväl som nationellt och internationellt. Forumet arrangeras av Region Blekinges och Karlskrona kommuns nya satsning Filmnod Blekinge i samarbete med Film i Skåne. 

Under dagen diskuteras bland annat de föreslagna nationella produktionsincitamenten men också en ny rapport om filmutbildningar i södra Sverige, framtagen av Hjalmar Palmgren på uppdrag av Regionsamverkan Sydsverige. Det görs nedslag i succéserien "Tunna blå linjen" och ges exempel på hur filminspelningsplatser kan marknadsföra en region - allt kommenterat av både bransch och politik.

Moderator är den rutinerade journalisten Karin Hübinette.

Anmäl dig senast den 15 november. Läs mer om programmet och anmäl dig via följande länk: https://hopin.com/events/filmnod/registration