Hoppa till huvudinnehåll

Film i Skåne på Berlinale

Filmproduktion
Filmfestival

Michael Detlef, producent på The Uneven, som bland annat har sin långfilm ”The Love Pill” i utveckling i Film i Skånes Programmet Långfilm, har blivit utvald att delta i Berlinale Talents.

Under Berlinale Talents får deltagarna bland annat en mentor och delta i olika spännande seminarier och workshops. Vi ser fram emot att läsa och dela Michaels reseberättelse här på hemsidan efter Berlinale.

Länk till https://www.berlinale-talents.de/bt//talent/michaeldetlef/profile

Och inte nog med det så är redan ovannämnda projekt ”The Love Pill” utvalt att delta i Talent Project Market.  Av 166 ansökningar har 10 valts ut och vi är så glada att ”The Love Pill” är ett av de utvalda, bra ansökt!  Läs mer om projektet här:  https://www.berlinale-talents.de/bt/project/profile/306315

"The Love Pill", a queer rom-com by director Naures Sager, who recently won the Talent to Watch Audience Award for Best Pitch at Göteborg Film festival. Produced by Michael Detlef Petersen / The Uneven."

Screen Talent Europe

Screen Talent Europe, som Film i Skåne är en del av, har under Berlinale en öppen nätverksträff med filmvisning på Nordiska Ambassaden. Under eftermiddagen visas filmer från hela Europa - bland annat Film i Skånes samproduktion ”GMN” av EliSophie Andreé som dessutom är på plats i Berlin för att kunna svara på frågor om filmen.

Läs mer om Screen Talent Europé här: https://screentalent.eu

Anmäl dig till eventet (via facebook) här: https://fb.me/e/40zB15XiG