Hoppa till huvudinnehåll
Pressbild tv-serien "Hålla samman".

Film under Ystad Summit

Ystad Summit 7-8 september är en politiskt oberoende och öppen demokratisk mötesplats. Här samlas privatpersoner och aktörer inom ideell sektor, politik, samhälle och näringsliv för att diskutera det som berör och påverkar vår del av landet - nu och i framtiden.

Under Ystad Summit läggs fokus på angelägna samhällsfrågor som vi faktiskt kan påverka. Nationella frågor som är viktiga regionalt och regionala frågor som bör lyftas nationellt. Vi följer upp löften och diskussioner från andra sammanhang och ser till att inga frågor glöms bort efter semestrarna. En nystart efter sommaren, mindre rosévin och mer verkstad helt enkelt.

Allmänheten är välkommen att delta kostnadsfritt under alla programpunkter. Var med och diskutera NATO, havsvindkraft, E65:ans utmaning, greenwashing, idrottens roll i samhället och inte minst film- och tv-produktion.

Den 7 september talar Eleanor Jubb från Olsberg SPI om värdet för en stad och destination att ha film- och tv-inspelningar.

Under seminariet visas också ett avsnitt ur TV-serien "Hålla samman" som får premiär på SVT under hösten. Serien är inspelad i Ystad.
Mer info och anmälan i följande länk: https://ystadsummit.se/events/vardet-for-destinationer-att-fa-filminspelningar/

Arr. Film i Skåne och Ystads kommun

Logotype Ystad Summit