Hoppa till huvudinnehåll
Bild från tidigare filmläger på Møn.

Nordiskt filmläger på Møn

Är du i åldern 12-15 år? Har du lust till att se film, göra film och lära känna andra filmintresserade ungdomar? Då är kanske du en av de lyckliga som åker till Nordiskt filmläger denna sommar!

Anmälan har öppnat! Danska barn- och ungdomsfilmklubbarna samt Filmfabriken har glädjen att bjuda in, i samarbete med Nordisk Kulturfond, Norska Filmklubbförbundet och BUFF Malmö Filmfestival till Nordiskt filmläger i fantastiska omgivningar på Møn i Danmark.

I samarbete med Film i Skåne kan BUFF erbjuda 8 deltagare att vara med kostnadsfritt. Meddela ditt intresse för att delta till: mans@buff.se. Anmälan stänger den 14/5. Vi meddelar alla deltagare senast den 16/5. Ange ditt namn, ålder, telefonnummer och e-postadress. Skriv lite om ditt filmintresse och om du har någon tidigare erfarenhet av att göra film. För frågor ring till Måns på tel. 0738-318209.

Läs mer: https://www.buff.se/nyheter/folj-med-pa-filmlager-pa-mon-i-sommar-2/?fbclid=IwAR01oshBHW2vuqSL7GPj7kNtggP-yExq-LzcumGkUqlVmQCYUTKoLwBAAsM