Hoppa till huvudinnehåll
biolabb

Se Biolabb 2 i efterhand

Visning

Biolabb #2 Tema: Tillsammansskap, lyckade publikstrategier och europeisk utblick.

Dag 1 genomfördes tillsammans med Europa Cinemas för att få en aktuell omvärldsbevakning och dagsfärska tips och idéer från våra kollegor runt om i Europa. Dagen inleddes av Fatima Djoumer och Miila Norros från Europa Cinemas som berättade om hur deras verksamhet arbetar och vad det kan innebära att ingå i nätverket. Mustafa El Mesaoudi, Viktoria Peltzer och Monica Naldi delade med sig av sina erfarenheter av nedstängningen av respektives biografer och gav oss inspiration till hur nätverk kan startas upp, plattformar byggas och fördjupade publikundersökningar kan gå till.
Dagen genomfördes helt på engelska och modererades av Lena Ek. Inspelningen omfattar endast Dag 1 som du kan se via följande länk: https://filmregionerna.se/visning-och-spridning/biolabb/

Dag 2 var diskussionerna i fokus men inleddes av vår hemliga gäst, regissören Ruben Östlund, som slog ett slag för hur viktig biografen är och hur en kan jobba innovativt kring marknadsföring.

Biolabb är Filmregionernas innovations-och utvecklingsplattform som riktar sig till landets biografer och visningsaktörer.