Hoppa till huvudinnehåll

Sök till Bergmanveckans talangdagar 24/6 - 29/ 6 2024

Film på Gotland, Svenska Filminstitutet, Filmregionerna och Bergmancenter arrangerar årligen Bergmanveckans talangdagar på Fårö. Talangdagarna är en arena för talangutveckling med ambitionen att skapa en kreativ mötesplats för filmare som kommit en bit på väg. 

Talangdagarna på Fårö kommer att äga rum under vecka 26 (24/6 - 29/6) 2024.

Som talang på Bergmanveckans talangdagar erbjuds du utvalda delar av Bergmanveckans program, mingel, exklusiva möten med Bergmanveckans gäster, nätverkande, erfarenhetsutbyte och kreativt arbete i Fårös filmiska landskap. 2024 kommer du att få möta regissörer, skådespelare, producenter och manusförfattare från både nationell och internationell filmbransch.

Talangerna bor på Sudersand i fembäddsstugor med självhushåll bara ett stenkast från en av Fårös vackraste stränder. I programmet ingår logi, hyrcykel, medlemskap i festivalen, biljetter till arrangemang som ingår i talangdagarnas program samt lokala transporter.

Vi hoppas kunna erbjuda en vecka med fint väder och utvecklande upplevelser för talangerna. Programmet är på väg att sättas och det finns en del godbitar att vänta.

Som en del av Filmregionera så har Film i Skåne en plats att tilldela en skånsk talang, anmäl ditt intresse på länken nedan senast den 5 Maj så återkommer vi i slutet av Maj.

Anmäl ditt intresse via formuläret:
https://forms.office.com/e/q5LYJcbeSw
 

För frågor, kontakta Film i Skånes talangutvecklare, Emma Lidström:
emma@filmiskane.se

Foto: Film på Gotland