Hoppa till huvudinnehåll
Film- och mediepedagog Vitor Moreira

Vitor Moreira

Titel: Filmpedagog

Område: Film- och mediepedagog

  • Skapande Fiction
  • Filmregi
  • Redigering
  • Verkstad för skådespeleri framför kameran

Master Pedagogisk Lärare Visual Arts Education

Universitetet i Évora (UE), Portugal

Kreativitet, kunskap och förmåga. De tre viktigaste orden för mig.

Jag är född och uppvuxen i Portugal, där jag har arbetat som filmskapare och lärare inom audiovisuell konst under 19 år. Jag har lång erfarenhet att jobba i skolan som filmpedagog. Har undervisat i ämnen såsom Produktion, Riktning, Audiovisuella Tekniker och Design, Filmmanus och Bildmanus, Klippning, och Post Production Video. Under mitt arbetsliv har jag skrivit, regisserat och producerat 9 fictionfilmer som regissör och har arbetat i flera filmproduktioner som klippare och regissörassistent.

I Malmö har arbetat jag med skådespelere framför kameran i Filmcentrum Syd och Stadsbiblioteket under 2016 och 2017 därför att jag är specialiserad att skapa fiction.

Som person är jag ansvarsfull, ordningsam, noggrann och strukturerad, men samtidigt öppen för kreativitet. Himlen har inga gränser!

Jag gillar att arbeta i grupp och har lätt att få kontakt med människor. För mig är det viktigt att människor i min omgivning mår bra. Jag kan jobba både enskilt och i team.

Med hjälp av varandra kan vi bli ett bättre kompani. Jag hjälper andra arbetskamrater så att vi tillsammans kan nå morgondagen i framtiden.

Låt oss göra en film!

Hemsida: http://vitormoreira1.wixsite.com/site

Vimeo hemsida: https://vimeo.com/user816657

Kontaktinformation:

E-post: vitormoreira1@gmail.com

Tel: 072-972 06 47