Hoppa till huvudinnehåll

Anmäl dig som volontär till Pixel

Vi söker volontärer till Pixel Skånes Kortfilmsfestival 2024 den 27 April i Landskrona

Är du filmintresserad, kulturintresserad eller bara nyfiken på hur det kan vara att ordna med ett event eller filmfestival? Du får erfarenheter av filmfestival, en enklare måltid, kaffe / te i mängder, en chans att se bra skånsk film och lyssna på spännande seminarier.

Vi söker dig som vill vara entrévärd, hjälpa besökare att hitta rätt i programbladet eller till salongen, fotografera (med kamera eller smartphone) fixa med enklare café eller pynta och vara ett par extra händer för ommöblering och olika seminarier.  

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan senast den 1 april (men gärna tidigare) Så hör vi av oss där efter.

Frågor? Skicka ett mail till pixel@filmiskane.se

Pixel Skånes Kortfilmsfestival är en mötesplats både för nya talanger och den mer etablerade filmskaparen, varje år bjuds det på spännande samtal, workshops och en festlig prisceremoni där bland annat Pixel Talent Award delas ut. Pixel Skånes Kortfilmsfestival startades 1996 och välkomnar sedan dess skånska filmskapare i alla åldrar att tävla med sina kortfilmer på max 15 minuter.
Pixel Skånes Filmfestival arrangeras av Film i Skåne och den 27 April bjuder vi in till filmfest i Landskrona

Anmäl intresse för att jobba som volontär

Är du under 18 år?
Är du under 18 år så behöver vi målsmans kontaktuppgifter.
Vilka tidspass kan du volontärarbeta?
Markera ett eller flera pass när du är tillgänglig för att volontärarbeta på filmfestivalen den 6 maj 2023. Vi kommer sedan fördela pass baserat på er tillgänglighet.
Beskriv om du är filmintresserad, går en filmutbildning eller jobbar med film eller kultur.
Dina personuppgifter samlas in och behandlas för det ändamål som beskrivs i formuläret. Här kan du läsa mer om dina rättigheter samt hur Film i Skåne hanterar personuppgifter.

There was some issue with your form submit

In order to successfully submit, you need to do the following

Sidan uppdaterad 18 dec 2023, kl 15:18