Hoppa till huvudinnehåll

Konferencierer Pixel 2020

Vi är otroligt glada och stolta att få presentera årets två smågalna och härliga helproffs som kommer lotsa oss alla igenom dagen i varsin kanal: de fantastiska Jonas Karlström Hay och Dilan Apak!

Jonas Karlström Hay

Pixel Junior: Jonas Karlström Hay

För andra året i rad håller Jonas Karlström Hay i tåtarna för Pixel Junior!

Jonas är en av manusförfattarna bakom SVT:s succé-barnprogram ”Sommarlov”, men skriver även teaterpjäser, håller workshops och utbildningar - och spelar rockmusik. Hans senaste projekt är monsterrockbandet Skräckkabinettet har under det senaste året spökat runt på de större kulturscenerna i Skåne och även uppträtt på Sommarlov!

På årets festival har vi låtit Jonas lämna scengolvet och släppt honom lös inne på Ystad Studios Visitor Center och vem vet vad som kan hända därinne…

Dilan Apak

Pixel klass 2–4: Dilan Apak

Dilan Apak är satiriker, skådespelare och manusförfattare baserad i Malmö sedan 2014 då hon tog sin juristexamen och flydde Stockholm. Det tackar vi för.

Hon har bland annat varit programledare i satirprogrammet Tankesmedjan i P3 och tillsammans med parhästen Moa Lundqvist har skapat scenföreställningar, en podcast och humorserien Sagan om Dilan och Moa (SODOM). Du kan även höra Dilan varje söndag i Helt Sant!, ett program om otrolig vetenskap och fakta i Barnradion. 

Den 25 april bossar hon runt och ämnar njuta av varenda sekund framför kameran!

Sidan uppdaterad 23 apr 2020, kl 13:35