Hoppa till huvudinnehåll

Kortfilmskonsulenterna

Dina kortfilmskonsulenter, hemma i Skåne och på nationell nivå, möts i ett samtal med OFFs Elin Kamlert för att räta ut frågetecken, förklara sin syn på kortfilmens roll och kanske ge några tips på vägen. I samband med samtalet svarar både konsulenterna och Elin på frågor i livechatten så kom förberedd och ta chansen! 

Moderator: Elin Kamlert, producent och styrelsemedlem i OFF – Oberoende Filmares Förbund. OFF är en medlemsorgansiation arbetar för att främja bättre villkor för filmskapande samt för en mer inkluderande, jämställd och utvecklande filmbransch. www.off.se

Porträtt på Ludvig Rodman

Ludvig Hedlund – Film i Skåne

Ludvig tillträdde som konsulent för kortfilm på Film i Skåne vid årsskiftet. Ludvig har sedan 2013 arbetat som koordinator för produktionsavdelningen på Film i Skåne, han är utbildad på Sydney Film School och i filmvetenskap vid Lunds Universitet. Han har även en lång relation till Pixel som tidigare teknikansvarig och har själv visat egna filmer här! 

Ami Ekström

Ami Ekström – Svenska Filminstitutet

Har precis fyllt ett år som kortfilmskonsulent på Filminstitutet. Efter skådespelar- och filmproduktionsutbildning, landade Ami på Film i Väst, där hon bl. a. var Senior Executive Co-productions, och ansvarade för kort- och dokumentärfilm. Hon har medverkat i olika talangutvecklande program och insatser lokalt och nationellt. Ami har samproducerat flera av de senaste årens mest hyllade kort- och dokumentärfilmer. Detta är hennes första Pixelmedverkan! 

Sidan uppdaterad 24 apr 2020, kl 13:35