Hoppa till huvudinnehåll

Kortfilmskonsulenterna

Dina kortfilmskonsulenter, hemma i Skåne och på nationell nivå, möts i ett samtal med OFFs Elin Kamlert för att räta ut frågetecken, förklara sin syn på kortfilmens roll och kanske ge några tips på vägen. I samband med samtalet svarar både konsulenterna och Elin på frågor i livechatten så kom förberedd och ta chansen! 

Moderator: Elin Kamlert, producent och styrelsemedlem i OFF – Oberoende Filmares Förbund. OFF är en medlemsorgansiation arbetar för att främja bättre villkor för filmskapande samt för en mer inkluderande, jämställd och utvecklande filmbransch. www.off.se

Porträtt Ludvig Hedlund

Ludvig Hedlund – Film i Skåne

Ludvig tillträdde som konsulent för kortfilm på Film i Skåne vid årsskiftet. Ludvig har sedan 2013 arbetat som koordinator för produktionsavdelningen på Film i Skåne, han är utbildad på Sydney Film School och i filmvetenskap vid Lunds Universitet. Han har även en lång relation till Pixel som tidigare teknikansvarig och har själv visat egna filmer här! 

Ami Ekström

Ami Ekström – Svenska Filminstitutet

Har precis fyllt ett år som kortfilmskonsulent på Filminstitutet. Efter skådespelar- och filmproduktionsutbildning, landade Ami på Film i Väst, där hon bl. a. var Senior Executive Co-productions, och ansvarade för kort- och dokumentärfilm. Hon har medverkat i olika talangutvecklande program och insatser lokalt och nationellt. Ami har samproducerat flera av de senaste årens mest hyllade kort- och dokumentärfilmer. Detta är hennes första Pixelmedverkan! 

Sidan uppdaterad 24 Apr 2020, kl 08:59