Hoppa till huvudinnehåll

Anna-Karin Dahlin går i pension

Efter ett långt och engagerat arbete hos oss på Film i Skåne tar Anna-Karin Dahlin steget in i pensionärslivet. Anna-Karin har tjänstgjort som biträdande verksamhetsansvarig samt avdelningschef för filmkultur, där hon har varit en ovärderlig resurs i att främja filmverksamhet i regionen.

Under sin tid hos oss har Anna-Karin varit djupt involverad i många projekt som har främjat Skånes filmkultur. Hennes arbete har inte bara stärkt vår organisation internt utan också berikat hela regionens filmiska landskap.

Anna-Karin är välkänd för sitt engagemang i att stärka filmkultur i hela Skåne och att filmen också ska ha en given plats även utanför de stora städerna. Vi på Film i Skåne är tacksamma för Anna-Karins år av trogen tjänst och önskar henne all lycka till med framtida äventyr. Hennes passion för film och oändliga engagemang kommer att bli djupt saknade men vi ser fram emot att följa hennes nya kapitel i livet.

Film i Skåne fortsätter att arbeta för att filmen ska spela en stor roll i både kulturens och människornas liv i regionen, precis som Anna-Karin har gjort under sina år hos oss.