Save The Date – Filmarträff 19 september

Välkommen till en eftermiddag fylld av spännande samtal och möten.

Torsdagen den 19 september i Malmö på inkonst, i anslutning till Nordisk Panorama

# Nyheter
# Produktion
# Talangutvecking
# Visning & Spridning

Är du kortfilmskreatör inom fiktion, dokumentär eller skriver på din första långfilm? Då är denna nätverksträff som gjord för dig, kom och lyssna på ett samtal – eller alla! Passa på att ta en kopp kaffe, mingla och skapa nya bekantskaper till nästa produktion. Under kvällen blir det mingel på Brogatan tillsammans med Nordisk Panorama – alla är välkomna!

Föreläsning om distribution
På scen: TBA
Min film är snart färdig – vad gör jag nu? Under eftermiddagen får vi olika synvinklar på distribution och vägar att ta när det gäller visning och spridning.

Föreläsning om filmmanus
På scen: TBA
Hur får jag feedback på mitt manus? Vad gör ett manus bra och produktionsfärdigt? Vem ska jag skicka det till och hur går jag vidare efter det?


Eftermiddagen arrangeras av satsningen Programmet Kortfilm med samarbetsparterna Centrum för Dramatik Syd samt Cine Syd. Cin Syd arrangerar en stor del av samtalen under dagen, läs mer här: https://filmiskane.se/sv/artiklar/valkomna-till-cinesyds-natverkstraff-19-september-2024

Centrum för dramatik är samarrangör för manusföreläsningen, de är en medlemsförening för yrkesverksamma manusförfattare och dramatiker som skriver manus för film, tv, teater, radio, webb och digitala spel. Läs mer här: www.centrumfordramatik.se

Talare och tider kommer att annonseras i slutet av augusti, anmäl dig gärna redan nu så att vi ser hur stort intresset är. Hoppas att vi ses!

Anmäl dig här!